Hvad kan man forvente til sin første behandling?

Det foregår således, at efter en konsultation, som kan foregå på sms, telefonisk eller ved personligt fremmøde i klinikken, så finder Vi en tid til Din behandling.

Selve behandlingsdagen taler Vi om ønsker og forventninger (Hvis dette ikke er gjort til en konsultation). Jeg sørger altid for at Mine klienter, er med ind over hele processen, både ved valg af farve og form. Farve og form bliver skræddersyet netop til Dit ansigt. Først når Vi er enige, går Vi i gang med behandlingen. Behandlingen varer ca. 2-3 timer.

Efter første behandling, får Du en grundig vejledning til efterpleje. Vi aftaler en ny tid til 1. touch up, som er efter 4-6 uger. Den 1. touch up er obligatorisk, uden denne touch up, vil brynene ikke holde særlig længe. Nogle hudtyper har brug for 2. touch 

Gør behandlingen ondt?

Hvor ondt det gør, er individuelt. De fleste synes at det føles, som en irriterende nivende fornemmelse, ligesom at få plukket bryn. Man er ekstra følsom under cyklus, derfor er det en god idé at undgå denne periode.

Man bliver bedøvet undervejs i behandlingen. Vi anvender bedøvelses creme til åben sår. Grunden til at Vi ikke anvender bedøvelses creme før behandlingen, er fordi det har tendens til at hæve huden, som vil resultere et ujævnt resultat efter endt behandlingen.

Vi har mange nerver omkring brynene, derfor vil man kunne få tilstoppet næse, nyse under behandlingen og få tårer i øjnene, det hele er normalt og vil stoppe undervejs i behandlingen.

Vigtig Information

 • Du skal være fyldt 18år
 • Du må ikke være gravid eller ammende
 • Der skal gå 3 uger efter botox/filler behandling ved panden.
 • Du må ikke være solskoldet, der skal gå 14 dage hvis man har solet sig/solferie og solarium frarådes 1 uge før behandlingen
 • Ved medicinsk akne kur, må Du ikke få behandlingen, der skal gå 6 måneder efter endt kur.
 • Du kan ikke få behandlingen, hvis Du lider af psoriasis på ansigtet. Lupus, eller kræft. Hvis Du har haft kemo behandling, skal der gå 6 måneder efter kemo behandling, samt godkendelse fra lægen.
 • Du må ikke være på blodfortyndende medicin, i dette tilfælde skal Du stoppe 1 uge før behandlingen, med godkendelse fra lægen.
 • Hvis Du benytter kosttilskud fiskeolie, skal Du stoppe 1 uge før behandlingen, da fiskeolie er blodfortyndende.
 • Du må ikke indtage alkohol dagen før og selve behandlingsdagen, da alkohol er blodfortyndende.
 • Du må ikke være på antibiotika, da antibiotika afstøder pigmenterne.
 • Du må ikke indtage antihistaminer, smertestillende og koffein på behandlingsdagen, antihistaminer og
  smertestillende afstøder pigmenter, koffein øger blødningen.

Efterpleje

Det er vigtigt Du følger disse instrukser, da 70% af resultatet, afhænger af DIN efterpleje.

Dag 1

1 time efter behandlingen, skal Du rense Dine bryn. Det gør Du ved at tage en vatrondel, kommer lunkent vand på, tørre Dine bryn (med hårene og ikke mod hårene). Derefter tager Du en tør vatrondel og dupper brynene tørt. Du får en efterpleje creme med.

Den creme påfører Du med en vatpind, tyndt og jævnt lag. OBS Du må ikke bruge fingrene når Du smøre med cremen, da det er et åben sår, skal der ikke risikeres for infektion.

Cremen skal påføres 1 gang i timen, indtil man går i seng.

Dag 2-7

Dag 2 og de resterende 6 dage, forsætter Du med at påføre efterpleje cremen. Brynene skal konstant være fugtet, da tørt sår heler grimt. Derfor er det vigtigt at smøre cremen flere gange om dagen efter behov og ikke 1 gang i timen. Hvis Du har tør hud, kan der være behov for du smøre dem mere, hvis du har fedtet hud kan behovet være mindre.

De første 7 dage efter behandlingen må Du ikke:

Få vand på brynene
Komme i sauna
Få sol, heller ikke solarium
Træne eller andre former for svedfremkaldende aktiviteter.
Anvende makeup (læbestift, eyeliner og mascara er undtaget)

Hvis Du skal i bad, skal du undgå at få vand på brynene, du kan evt. påføre tykt lag af din efterpleje creme, derefter komme husholdningsfilm på, så du undgår, at der rammer vand på området.